Menu
Menu
PrinterFriendly
Druckoptimierte Version
Webmaster

 

 

 

 

ZBULESA HYJNORE :

 

Një adresë që përcjell dëshmitë e shumë njerëzve të cilët janë takuar ballë për ballë me Jezus Krishtin dhe mesazhet e rëndësishme që ata kanë marrë.

8 Orë në Parajsë nga Ricardo Cid

Zoti thotë: “Po u dërgoj këtë mesazh njerëzve të Mi në Tokë, sepse Unë ekzistoj në vendet qiellore.”

Përgatitu të takosh Zotin tënd!

Mbretëria e Qiellit dhe e ferrit dhe rikthimi i KRISHTIT Nga Angelica Zambrano

Përvoja e dytë e Angelica Zambrano në Parajsë dhe në Ferr.

Në udhëtimin e saj të dytë, Anxhelikës iu tregua gjykimi ndaj të krishterëve që vjedhin prej
Perëndisë në të dhjetat dhe ofertat, gjykimi ndaj murgeshave idhujtare dhe fëmijëve rebelë, Libri i
Jetës së Qengjit dhe shumë më tepër. “Thuaju njerëzve të Mi që ardhja ime është e afërt, Unë vij për njerëzit e Mi të shenjtë, thuaju njerëzve të Mi që vetëm të shenjtët, vetëm të shenjtët do të më shohin.”

Përgatituni për kthimin e Zotit! nga Bernarda Fernandez

Motër Bernarda Fernandez u morr nga Jezusi dhe pati dy udhëtime në Parajsë dhe në Ferr. Asaj iu treguan shpërblimet qiellore të përgatitura për shenjtorët e Zotit, Rrëmbimi, Gostia e Madhe dhe kurorat e jetës. Ajo pa gjithashtu gjendjen e Kishës, gjykimet e ardhshme dhe shpirtrat e humbur në Ferr.

Një vegim i rikthimit të Jezusit dhe Ditës së Gjykimit, nga një vajzë e vogël aziatike e quajtur Sarang.

Kjo është një intervistë me Sarang dhe nënën e saj, në lidhje me atë që ajo pa. Janë përfshirë  edhe pikturat që ajo vizatoi.

Damka e Bishës (666)

Çfarë thotë Bibla rreth Damkës së Bishës? 

Christiane

Predigt hören: Français, Deutsch, English

Sermon, the  2019 

Predicaciones en español : 2019

Predigten :  2019


Prédications:  2019

predigt Seite 3
predigt Seite 1
predigt Seite 2

Arabic Heaven and Hell, Text

Chinese Heaven and Hell, Text

Japanese Heaven and Hell, Text

Tagalog Heaven and Hell, Text

English Videos

Videos Divine Revelation of Heaven and Hell
Video Prayer language, Speaking in Tongues
Encouraging
Videos to Strengthen Your Faith

Testimony of Heaven and Hell, New 2013, Linda Ngaujah
   Videos   


Testimony of Heaven and Hell, New 2013, Margaret.O
Videos

English Text

Divine Revelation of Heaven and Hell

Türkische Videos

Türkischer Jesus
Film
Gottes Geschichte türkisch Video
Alis Geschichte - mehr als ein Traum Video

Türkische Audio Bibel
Neues Testament hören

English, Arabic Videos

Jesus
Film Arabic
Jesus Film Arabic for children

More than Dreams:
5 remarkable
Videos Testimonies of Muslim encounters with Jesus Christ

Fantastic
Videos
Testimonies of how many Muslims came to faith in Jesus Christ.

Arabic Video Bill Wiese, 23 Minutes in Hell

Arabic Video to Hell and Back
Arabic Video Divin Revelation of Heaven and Hell, Choo Thomas

Spanish, Arabic Video 
Video Divin Revelation of Hell, Angelica Zambrano

Spanish, English Videos
2nd Videos Angelica Zambrano


Français


Film de Jésus
Au- delà du Rève:
5 remarquables
Vidéos des Musulmans qui rencontrent Jésus-Christ
Témoignage du ciel et de l'enfer, Pasteur Abraham de la mort à la vie
Vidéo


English, Français
Le Chrétien à la fin des temps,
Vidéo
2 Vidéos "Je suis le Dieu qui te guérit, par Benny Hinn
Révélation Divine du Ciel et de l'Enfer, par Mary Baxter, Vidéo


Le Ciel et l'Enfer Texte

Révélation Divine du Ciel et de l'Enfer


 

Photos

Predigt hören: Français, Deutsch, English


predigt 1
predigt 2


English Videos


Videos Divine Revelation of Heaven and Hell
Video Prayer language, Speaking in Tongues
Encouraging
Videos to Strengthen Your Faith

Testimony of Heaven and Hell, New 2013, Linda Ngaujah
   Videos   


Testimony of Heaven and Hell, New 2013, Margaret.O
Videos

English Text

Divine Revelation of Heaven and Hell

Türkische Videos

Türkischer Jesus
Film
Gottes Geschichte türkisch Video
Alis Geschichte - mehr als ein Traum Video

Türkische Audio Bibel
Neues Testament hören

English, Arabic Videos

Jesus
Film Arabic
Jesus Film Arabic for children

More than Dreams:
5 remarkable
Videos Testimonies of Muslim encounters with Jesus Christ

Fantastic
Videos
Testimonies of how many Muslims came to faith in Jesus Christ.

Arabic Video Bill Wiese, 23 Minutes in Hell

Arabic Video to Hell and Back
Arabic Video Divin Revelation of Heaven and Hell, Choo Thomas

Spanish, Arabic Video 
Video Divin Revelation of Hell, Angelica Zambrano

Spanish, English Videos
2nd Videos Angelica Zambrano


Français


Film de Jésus
Au- delà du Rève:
5 remarquables
Vidéos des Musulmans qui rencontrent Jésus-Christ
Témoignage du ciel et de l'enfer, Pasteur Abraham de la mort à la vie
Vidéo


English, Français
Le Chrétien à la fin des temps,
Vidéo
2 Vidéos "Je suis le Dieu qui te guérit, par Benny Hinn
Révélation Divine du Ciel et de l'Enfer, par Mary Baxter, Vidéo


Le Ciel et l'Enfer Texte

Révélation Divine du Ciel et de l'Enfer


 

Videos

 

 
Buchempfehlungen

Buchempfehlungen

Dr. Rebecca Brown
Rüste Dich zum Kampf 
ISBN 3-9522446-5-1

Werde ein Gefäss zur Ehre
ISBN 3-9522446-4-3

Ungebrochene Flüche
ISBN 978-9522446-2-7

Mary K. Baxter
Eine göttliche Offenbarung der Hölle
ISBN 3-9522446-0-0

Eine göttliche Offenbarung des Himmels
ISBN 978-9522446-1-9

 
Bibliotheken

Haus der Bibel

Haus der Bibel
Rebgasse 21
4058 Basel

Tel. 061 681 33 21
Fax 061 681 33 03

www.hausderbibel.ch
basel@hausderbibel.ch

Benutzername:
User-Login
Ihr E-Mail
*